JEGYESFOTÓZÁS

Esküvői fotózás előtt jó ötletnek tartom, hogy vegyetek részt egy jegyesfotózáson is. Ez azon kívül, hogy egy szuper élmény, amiből sok szép közös kép születhet, arra is jó alkalom, hogy ráhangolódjatok a nagy napon rátok váró fotózásra (és fotósra :)). Továbbá a jegyesfotózás képeiből igény szerint egy diavetítést is összeállíthatok, ami az esküvőn például vacsora után levetíthető - ez a násznépnek nagyon szokott tetszeni :).

Természetesen az esküvő napján is sor kerülhet kreatív fotózásra, ám a külön napon tartott jegyesfotózásnak megvan az az előnye, hogy nem kell igazodnia az esküvő menetrendjéhez és így sokkal kényelmesebb tempóban és akár több helyszínen is lehet fotózni.

Ha tetszenek a fotók és Ti is szeretnétek hasonlókat, akkor keressetek bátran! Könnyed hangulatú fotózást ígérhetek, ahol csak önmagatokat kell adnotok és csodaszép képekre számíthattok! Továbbá a jegyesfotózás nem utolsósorban nagyszerű közös élmény is kettőtök számára, amire évekig örömmel gondolhattok majd vissza.

Imádok a jegyesfotózásokon gif animációkat is készíteni, mert szerintem nagyon látványosak.

Tekintsd meg jegyesfotózás sorozataimat a galériában (Lánchíd és Bazilika, Pilisborosjenő, Fót, Göd, Studio Lightroom, Vácrátóti Botanikus Kert itt, itt és itt, Halászbástya itt és itt, Margitsziget itt és ittVárosliget, Gellért-hegy itt és itt, Dubaj).