Soós Gergely Tamás vagyok, az őszinte pillanatokra specializálódott esküvői fotós, továbbá egy tündéri nő férje és egy nagyszerű kisfiú apja. A fotózás a foglalkozásom és a hobbim is, úgyhogy ha épp nem is ügyfélnek fotózok esküvőn, stúdióban vagy máshol, akkor is általában egy személyes fotóprojekten dolgozom vagy felfedező kirándulásokat teszek a kamerámmal.


RÓLAM MONDTÁK

“Gergő, hát ezek a képek eszméletlen hangulatosak és csodásak lettek! Szinte el se hiszem, hogy mi vagyunk rajta :)! Annyira örülünk...! Köszönjük!! :)!”      Imola (Imola és Bence jegyesfotózása a Vácrátóti Botanikus Kertben)

“Az esküvőnkkel kapcsolatos egyik legjobb döntésünk volt, hogy Gergőt választottuk! Nem vagyunk különösebben hozzászokva, hogy fényképeznek, de már a jegyesfotózáson sikerült egy teljesen természetes és fesztelen légkört teremteni, ami persze a képeken is meglátszik :). 
Az esküvőn pedig nem maradt nem elkapott pillanat,
századjára is öröm végignézni :), minden fotóból árad az aktuális hangulat, pici sírás és hatalmas nevetések, meg persze a ránk teljesen jellemző komolytalanság :D . Még egyszer köszönjük! 🙏🤗💑 :)!”      Imola (Imola és Bence esküvője a Normakert Vendéglőben, fotófilm)

“Gergő készítette a képeket az esküvőnkön. Szuper jók lettek és a maguk természetességében adják vissza a hangulatot! És meg a fotós is jó fej! :) Azóta Gergő fotózta az eladó lakásunkat, ami egy hét alatt elment... Szóval újra Őt választanánk! Csak így tovább! Pacsi!”      András (Márti és András esküvője Etyeken, a Rókusfalvy Birtokon, fotófilm)

“Gergő egy nagyszerű ember és remek fotós! Nagyon gyorsan megtalálta velünk a közös hangot és meg tudta örökíteni az igazi énünket. Nem csak az esküvőn, de a jegyesfotózáson is szuper jó hangulatban készítette el a sok száz fotót rólunk. Köszönjük szépen még egyszer a remek munkát!” Andris (Brigi és Andris jegyesfotózása a Lánchídon és a Bazilikánál, illetve esküvője a Kopaszi gáton az Öbölházban)

“Nem is nagyon kéne többet mondanunk, minthogy Gergő fényképei magukért beszélnek. Nagyon profin, mindent időre készített el. Amit viszont a képek nem mondanak el, az az, hogy Gergő nagyon "jófej", végig baráti hangulatban teltek a fotózások, türelmes, rugalmas, alkalmazkodó és megértő volt mindenben. Mindemellett kreatív és érezhetően az élete a fotózás. Köszönjük ;)!"      Andris (Rami és Andris jegyesfotózása a Margitszigeten és esküvője a Hármashatárhegyi Hangárban)

Köszönjük a rugalmasságod, a jó hangulatot és a képeidet, amiket azóta is mindenki dicsér és azt is, hogy olyan természetességében sikerült elkapni a pillanatainkat, hogy csodás, igaz emlékei lesznek a nagy napunknak :)"      Rami (Rami és Andris esküvője a Hármashatárhegyi Hangárban, fotófilm)

Váo, Gergő, ezek a képek nagyon jók lettek!!! :) Nagyon-nagyon tetszenek! Köszönjük szépen! :)"      Márti (Márti és Sari jegyesfotózása Pilisborosjenőn)

“Nagyon örülünk, hogy Gergőt választottuk életünk legfontosabb napjának megörökítésére, mert jó volt vele együtt dolgozni, baráti hangulatban telt a fotózás és az elkészült képek hűen tükrözik azt a csodás érzést, ami aznap hatalmába kerített bennünket. 😊 A bulifotók pedig teljesen visszaadják az este felszabadult hangulatát és jó volt újra átélni ezeket a pillanatokat! 😀 Nagyon szépen köszönjük még egyszer a közreműködésed és szívből ajánlunk Téged másoknak is! 😉 👍"      Ancsa (Ancsa és Tomi esküvője, Brunszvik-kastély és Bobbio Hotel, fotófilm)

“Kedves Gergő! Nagyon köszönjük a képeket, teljes mértékben meg vagyunk elégedve. :) Nagyon-nagyon tetszenek! :)”      András (Mónika és András esküvője a Bobbio Hotelben Budapesten, fotófilm)

“Gergő a lehető legjobb választás volt nagyon örülünk hogy őt választottuk az esküvői képeink elkészítéséhez nagyon színvonalas képek születtek mind az esküvői mind pedig a kreatív fotózások alkalmával. Rendkívül barátságos, rugalmas, kreatív, ügyes, egy igazi művész. Jó szívvel ajánljuk minden házasulandó párnak, akik igényes, különleges és szép képeket szeretnének az esküvőjükről.”      Betti (Betti és Gergő esküvője Veresegyházon, a Holdfény Étteremben)

“Nagyon örülünk, hogy Gergő fotózott bennünket az esküvőnkön. Neki is köszönhetjük a jó hangulatot, és így a képeket is szuper érzés újra és újra végignézni. Köszönjük még egyszer, másoknak is csak ajánlani tudjuk! :)”      Márti (Márti és Csaba esküvője Tázláron)

"Hi Tamas, now I checked the photos, really very nice, we liked them soooo much! Thank you for your clicks and efforts! You are the best!"     Mohammed (Miracle Couple in the Miracle Garden, Dubai, Engagement session)

"De jó fotók! Pont tegnap böngésztem végig a Kelet-Magyarország esküvői fotópályázatára beküldött több mint száz fényképet. A legtöbb fotóról pont az hiányzott, ami itt valamennyin ott van, miszerint nem két embert kell esküvői fotózni, hanem egy kapcsolatot. Itt minden képen van kapocs a pár tagjai között, és ráadásul valóban gyönyörűek a fények..."      Bánsági Szilvia méltatása a Facebook-on (link) Mónika és András jegyesfotóiról (Halászbástya, Margitsziget, Városliget)

"Nagyon élveztük a fényképezkedést! Örülünk, hogy rugalmas voltál és tudtunk több helyszínen is fényképet készíteni a jegyesfotózáson és az esküvőt követően is! Köszönjük szépen a képeket!"     Gyuri (Andi és Gyuri, jegyesfotózás a Bazilikánál és a Halászbástyán, esküvő a Szent István Bazilikában)

“Kedves Gergő! Köszönjük szépen, szuper lett minden!"     Orsi (Orsi és Viktor jegyesfotózása a Gellért-hegyen, képek és animációk)

“Köszönjük neked a képeket Gergő, szuperek lettek :)! Köszönjük a jó hangulatot, a jegyesfotózáson is, az esküvőn pedig általad is tökéletesebb lett a nagy napunk!"     Orsi és Viktor (Orsi és Viktor esküvője Budapesten, továbbá az azt követő páros fotózás a gödöllői Erzsébet parkban és a Gödöllői Királyi Kastély parkjában)

“Kedves Gergő,
Nagyon szépen köszönjük a képeket, teljes mértékben elégedettek vagyunk...a fotók gyönyörűek, remélni sem mertem, hogy ilyen szépek lesznek.
Van jó pár kép, amelybe teljesen beleszerelmesedtem...remek munkát végeztél.
Igazán kellemes és kényelmes volt veled együtt dolgozni...köszönöm, hogy az amúgy tökéletes napra feltetted a koronát.
Mindent nagyon köszönünk!”
     Emese (Emese és Gábor esküvője Budapesten)

“Olyan képsort kaptunk, amit végignézve kicsit újra átéltük az egész napot, ami nagyon nagyon szép emlék! Nem a beállított képek sokasága köszönt vissza, hanem a jól elkapott pillanatok és érzelmek. Akárhányszor meg tudnám nézni ezeket a képeket, annyira szépek :). Mindenképp ajánlom!"      Márti (Márti és Sari esküvője Polányban, a Babérliget Kúriában, fotófilm)

“Az esküvőnkről készített fotók nagyon szépek és igényesek lettek. Gergő nagyon rugalmas, lelkes és kitartó volt. Nem csak egyszerűen megörökítette, hogy mi történt, hanem művészi, szép képek készültek az esküvőnkről. Nekünk nagyon fontos volt, hogy jó képeink legyenek erről a napról. Gergő minden elvárásunk teljesítette, és nagyszerű emlékeket gyártott nekünk. :)"     Móni (Móni és Balázs esküvője Nyíregyházán, fotófilm)

Úúúú, csodaszépek, nagyon köszönjük!! Megkönnyeztem...:)"     Adrienn (Adrienn és Krisztián jegyesfotózása Gödön, a Halászbástyán és a Gellért-hegyen)

“Szia Gergő! Köszönjük szépen a fotókat! :) Ahogy Andris is írta, tényleg nagyon nagyon jók a fotók, ha egy kedvencet kellene választani, bajban lennénk :) :)"     Brigi (Brigi és Andris jegyesfotózása a Lánchídon és a Bazilikánál)

“Mindenkinek meleg szívvel ajánljuk Gergőt! 😊 Csodás képeket készít, olyan jó lesz évek múlva is megnézni és visszaemlékezni az elkapott pillanatokra 😊 . Könnyű volt vele dolgozni, szuper hangulatban teltek a fotózások! Örülünk, hogy Gergőt választottuk 😊 ."    Móni (Móni és Misi esküvője Villányban)

“Szia! Wow, brutálisan jók! Köszönjük!!!"    Misi (Móni és Misi esküvője Villányban)

“Szia Gergő! Nagyon tetszenek a fotók, szuperek lettek! Köszönünk szépen mindent :)!"    Anikó (Anikó és Nándi esküvője a Bolyki Pincészetben Egerben, fotófilm)

“Nagyoon szépeen köszönjük :), tökéletesek lettek! Élveztük minden percét és már alig vártuk, hogy megnézhessük őket :)! Találkozunk az esküvőn!!! :)"    Anita (Anita és Bálint jegyesfotózása a Vácrátóti Arborétumban)

“Kedves Gergő! Köszönjük a csodás képeket, nagyon tetszenek :)!"    Ibolya (Ibolya és Dávid jegyesfotózása a Studio Lightroomban Budapesten)

“Gergő egy végtelenül kedves, figyelmes és a munkáját 100%-os odaadással végző fotós! Nem is kívánhattunk volna profibb szakembert életünk legszebb napjának megörökítéséhez :). Nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek! Köszönjük Gergő neked ezeket a csodás képeket és hogy megoszthattuk veled boldogságunk :)!” Anita (Anita és Bálint esküvője a Holiday Beach Hotelben, Budapesten, fotófilm)

“Gergőt választottuk az esküvőnk megörökítésére és nem csalódtunk, sőt, bőven túlhaladta azt, amire számítottunk. Kedves, közvetlen, lelkes és fantasztikus érzéke van ahhoz, hogy a legmeghatóbb, legérzelmesebb pillanatot elkapja. Ő nem csak egy fotós jó kamerával, hanem van érzéke hozzá, mindent belead, hogy igényes munkát adjon ki a kezéből. Csodásak lettek a fotók amiket készített a jegyesfotózáson és az esküvőn is egyaránt. Örökké hálásak leszünk. Köszi Gergő 🤗” Ibolya (Ibolya és Dávid esküvője a Nyerges Hotelben, Monoron, fotófilm)

“Gergő kiváló választás volt mind a jegyesfotózásunkra, mind az esküvőnkre. Tökéletesen azt hozta, amit szerettünk volna, az esküvőn szinte észre se vettük, hogy dolgozik (amikor véletlen igen, akkor is jól szórakoztunk rajta, ahogy épp "beleolvad" a tömegbe"), a képek éppen emiatt nagyon természetesek lettek, teljesen hozzák az esküvő hangulatát. Számunkra pont ez volt a fontos - nem akartunk beállított képeket, sem pózolgatni feleslegesen, Gergő pedig észrevétlenül, mindig pont jókor volt a jó helyen, és minden pillanatot tökéletesen örökített meg. Ha lenne még egy esküvőm, akkor is őt kérném fel. :)” Tamás (Tamás és Anikó esküvője a Nagyvillám Étteremben, Visegrádon)

Értékelések a Facebook oldalamon itt találhatók (nagyon büszke vagyok rájuk és köszönöm! :)).

A Skanzen esküvőkiállításán Balázzsal (balra), aki rendszeres társam az esküvőkön mint másodfotós/drónos/videós. (2018. október, Szentendre)

Rövid bemutatkozás

A fotózás iránti szerelmem még a középiskolás időktől eredeztethető, azon belül is leginkább ahhoz az évhez köthető, amit tanulóként az Egyesült Államokban töltöttem. Ekkor sokat utaztam szerte az országban és rengeteg élmény ért, amiket fényképezőgépemmel folyamatosan igyekeztem dokumentálni. Már tervezőgrafikusként dolgoztam, amikor újra egyre nagyobb szerepet kezdett kapni az életemben a fotózás. Aztán nem volt megállás :). 2014-ben köteleztem el magam az esküvői fotózás mellett. Fotográfus képesítést szereztem és azzal a céllal vetettem bele magam a munkába, hogy friss, izgalmas és erőteljes képeket alkossak, amelyek a pillanatok megbízható, profi rögzítését ötvözik kreativitással, empátiával és művészi igényességgel.

Az esküvő eseményeit a történésekkel együtt mozogva, sokszor a vendégek közt elvegyülve testközelből dokumentálom, így garantálva, hogy a meghitt vagy éppen vidám pillanatok minél jobban újra átélhetőek legyenek.

Célom, hogy lenyűgöző képeket alkossak, amik őszintén és művészien mutatják be a nagy nap történéseit, a Ti személyes történeteteket: az interakciókat, az apró gesztusokat és az esküvő alatt megélt érzelmeket.

Ezért dolgozom, és tudom, hogy milyen nagy megtiszteltetés egy esküvőt fotózni, amely egy ember életében az egyik legfontosabb és legszebb nap, úgyhogy ezúton is köszönöm a sok csodás párnak, akik megtiszteltek bizalmukkal! És köszönöm a jövőbeni pároknak is, akik engem kérnek fel fotósuknak és lehetővé teszik, hogy továbbra is ebben a fantasztikus szakmában alkossak!

2020

Már folyamatosan érkeznek a foglalások a 2020-as esküvőkre, ezért javaslom, hogy ha tetszenek az oldalon található munkáim, akkor mihamarabb lépjetek Ti is kapcsolatba velem, hogy biztosan legyen még Számotokra szabad időpont.

Eddig 2020-ban a következő dátumok foglaltak: 05.16., 05.22., 05.23., 05.30., 06.13., 06.27., 07.04., 07.25., 08.01.

Hívjatok vagy írjatok bizalommal, örömmel veszek minden megkeresést :)!


hello

Welcome to my wedding photography site, the home of humans in love!

I'm Gergely Tamas Soos, a professional wedding photographer.

When you book me, you get a friendly, internationally experienced photographer, who is fully devoted to turn your moments into beautiful images. I work closely with you to ensure that I meet and exceed all your expectations.

Currently - after two years in Dubai - I'm living in Dunakeszi, a relaxed town right next to Budapest, the capital of Hungary. I'm available for shooting anywhere in the country and even beyond.

As to my wedding photography approach, I like to shoot unobtrusively in a documentary way, with minimal posed and formal shots. My aim is to capture naturally occurring moments, which tell the authentic story of the day. I work to deliver stunning, honest, artistic imagery, which draw you into the story. Pictures, which you and your loved ones can cherish for years to come.

Please get in touch for more information. Can't wait to hear from you!

 

Kövess Facebook-on is a legújabb tartalmakért!
www.facebook.com/soosgergofoto