szeretettel köszöntelek oldalamon, a humans in love-on!


Soós Gergely Tamás esküvői fotós vagyok.  Karakterrel és élettel teli képeket készítek, amelyek természetes és művészi módon mesélik el a Nagy Nap történetét.

Röviden az esküvői fotózási stílusomról:

  • A nap során leginkább dokumentarista stílusban fotózok, azaz az esküvő eseményeibe nem beavatkozva, szinte észrevétlenül rögzítem az őszinte, boldog, érzelmekkel teli pillanatokat.

  • A kreatív fotózás könnyed hangulatban zajlik. Biztonságban érezhetitek magatokat, akkor is, ha még nem volt részetek ilyenben: számos jól bevált tippel segítelek Titeket ellazulni, hogy természetes, őszinte képek születhessenek. A különböző beállított pózok sokszor csak kiindulópontul szolgálnak: az igazán erős képek, amelyek a legérzékletesebben mutatják be a köztetek lévő viszonyt a pózok közötti pillanatokban születnek meg.

  • A tökéletes képminőség érdekében felsőkategóriás fényképezőgépeket és nagy fényerejű objektíveket használok. Természetesen minden fotózáson van nálam tartalékfelszerelés mindenből, hogy mindenképpen garantálni tudjam a végeredményt.

  • Az utómunkára, különösen a színekre és tónusokra - amelyek nagyban meghatározzák a képek hangulatát - kiemelt figyelmet fordítok.

Sokéves profi fotós tapasztalattal (ebből két év Dubajban) rendelkezem, így nyugodtan rám bízhatjátok az esküvői fotózást: garantálom a zökkenőmentes élményt az első kapcsolatfelvételtől a kész képek átadásáig.

Ami a legjobb: most minden egész napos esküvői fotózást foglaló pár ajándékba kap egy fotófilmet (példa itt) és egy webgalériát (példa itt) is! Sőt, igény szerint látványos gif animációkat (lásd itt) is készítek az újdonságokra nyitott pároknak.

Legnagyobb elismerés számomra fotósként a rengeteg pozitív visszajelzés, amik az ügyfeleim elégedettségét jelzik mind a fotózás élményével, mind az elkészült képekkel. Igazán megtisztelő lenne számomra, ha szeretnétek, hogy a Ti esküvőtöket is én fotózzam! Amennyiben olyan fotóst kerestek, aki maximálisan elkötelezett arra, hogy a legjobb élményt és a legszebb képeket nyújtsa Nektek, akkor ne habozzatok írni vagy felhívni.